Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi UMCG

Met Taxi Walburg komt u op tijd aan bij uw afspraak in het UMCG. Onze Taxi naar het UMCG rijdt dag en nacht, zodat we altijd voor u klaar staan. Taxi Walburg brengt u indien gewenst ook weer veilig thuis na uw afspraak in het ziekenhuis. Zit u in een rolstoel? Of gaat u met een groep tot maximaal 8 personen richting het UMCG? Geen probleem, ook hiervoor hebben we het juiste vervoer. U hoeft nooit een taxi te delen met een vreemde, want we verzorgen alleen privévervoer.

  • Geschikt voor rolstoelen
  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar
  • Taxi van en naar het UMCG in Groningen

De prijs van de rit berekent u gemakkelijk en snel met onze ritprijsmodule. Wilt u een van onze taxi’s inschakelen voor een rit van of naar het UMCG? Reserveer uw rit door contact met ons op te nemen.

Vergoedt mijn zorgverzekeraar de taxirit naar het UMCG?

In sommige gevallen krijgt u de taxirit van en naar het UMCG ziekenhuis voor medische behandelingen vergoed. Heeft u bijvoorbeeld een chronische beperking, nierdialyse of ondergaat u chemokuren? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Neem contact op met uw verzekeraar voor meer informatie en ga na of ze uw taxirit naar het UMCG vergoeden.

Hoeveel kost het vervoer naar het UMCG?

Hoeveel de taxirit kost hangt af van uw opstaplocatie en de afstand tot het ziekenhuis. Maak gebruik van onze ritprijstool voor de exacte prijs. Voor vragen over de kosten kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 050-555 5 555 of door een e-mail te sturen.

Waarom u Taxi Walburg inschakelt voor uw ziekenvervoer

De taxi’s van Taxi Walburg zijn uitgerust met USB-laadpunten, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een lege telefoon, tablet of laptop. We willen een zo comfortabel mogelijke rit verzorgen, daarom zorgen onze chauffeurs ervoor dat hun taxi er spic en span uitziet. We hanteren scherpe tarieven voor onze taxiritjes.

Taxi UMCG: werkgebied Groningen

Onze taxi’s zijn zowel binnen als buiten Groningen te reserveren voor een rit naar het UMCG. Voor ritten buiten Groningen is het vaak mogelijk een vast tarief af te spreken. Bel ons hier gerust over.  We bieden ook taxiritjes aan van en naar het Martini Ziekenhuis. Daarnaast rijden we onder andere naar de volgende locaties:

Taxi Walburg: contact

Voor vragen of voor het reserveren van een taxi kunt u contact met ons opnemen. We zijn 24/7 bereikbaar.