Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi Eemshaven

Taxi Eemshaven service

Heeft u vervoer van of naar de Eemshaven nodig? Taxi Walburg vervoert al meer dan acht jaar personen tegen een lage prijs van en naar de Eemshaven. Onze breng-, wissel- en haalservice wordt ook vaak ingezet voor het transporteren van de bemanning van diverse schepen. Populaire locaties waar we personen ophalen en afzetten zijn Schiphol en het treinstation of de Grote Markt in Groningen. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor vervoer van of naar een andere locatie naar keuze.

  • Al meer dan 10 jaar dé taxiservice van en naar Eemshaven Port
  • 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen in de week
  • Smartphone-oplaadpunt aanwezig in de taxi
  • Nederlands- en Engelssprekend personeel

Heeft u interesse in de taxiservice van Taxi Walburg? Bereken dan uw ritprijs van of naar de Eemshaven met de ritmodule op de pagina. Neem voor meer informatie of vragen telefonisch contact met ons op via 050 555 5 555 of stuur een e-mail naar info@taxiwalburg.nl.

Voordelen van onze taxi Eemshaven service

Of u nu vanaf het centrum van Groningen, Schiphol of een andere locatie in Nederland naar de Eemshaven moet, het is een lastig te bereiken plek. De verbinding met het openbaar vervoer is verre van optimaal en parkeergelegenheid is schaars. Met de service van Taxi Walburg bent u verzekerd van een prettige en snelle rit. U hoeft alleen aan te geven waar we u moeten ophalen en afzetten, wij verzorgen de rest. We hebben taxi’s voor een gezelschap tot 4 personen en taxibussen tot 8 personen. In al onze auto’s en bussen hebben we een fles mineraalwater en de krant van dag. Daarnaast kunt u uw telefoon opladen met een van de beschikbare usb-poorten.

Tarieven taxi Eemshaven

Het is zeer eenvoudig om uw ritprijs te berekenen met de ritprijsmodule op deze pagina. Vul uw gewenste startlocatie en eindbestemming in en u ziet direct wat de totale kosten zijn. In onderstaande tabel ziet u de scherpe tarieven die we aanhouden voor de populairste bestemmingen.

Van Naar Taxi (max. 4 pers.) Taxibus (max. 8 pers.)
Groningen (Centrum) Eemshaven € 80,- € 90,-
Schiphol Eemshaven € 270,- € 285,-
Bremen Eemshaven € 250,- € 270,-

Zakelijk vervoer van en naar de Eemshaven

Heeft u een taxi naar de Eemshaven nodig voor een zakenrelatie die overkomt voor een paar dagen? Laat het ophalen en brengen gerust over aan Taxi Walburg. We hebben Engelssprekend personeel en meerdere jaren ervaring met het vervoeren van personeel en zakenrelaties. Als u als bedrijf regelmatig gebruik wilt maken van onze taxidiensten is het ook mogelijk om te werken op basis van maandelijkse facturatie. Zo weet u zeker dat alles tot in de puntjes is geregeld en profiteert u van een eenvoudige, overzichtelijke administratie.

Vervoer naar de veerboot in Borkum

Staat er een weekendje op het mooie Waddeneiland Borkum op de planning? Taxi Walburg zorgt voor zorgeloos vervoer. We zetten u af voor de veerboot-terminal, dus u bent ervan verzekerd dat u de boot niet mist. Voor vakantiegangers die ook weer opgehaald willen worden, hebben we daarnaast een mooie deal: als u direct een retour boekt, brengen én halen we u voor een scherp vast bedrag weer op. Neem voor meer informatie over speciale acties contact met ons op.