Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi Groningen station

Taxi van en naar het centraal station

Een taxi van Groningen naar het station? We halen u op vanaf de taxistandplaats bij Groningen CS, van waaruit we u rijden naar iedere bestemming in de omgeving. In fijne comfortabele auto’s, met een gratis oplaadpunt voor smartphones.

We zijn 24/7 beschikbaar als goedkope taxi in Groningen, op ieder moment dat u aankomt op het station of daar naartoe wilt. Wij zorgen er via de vlotte routes voor dat u op tijd aankomt op uw bestemming of ruim op tijd bent om uw trein op het station te halen.

Vanaf de taxistandplaats bij station Groningen

We rijden vanaf de taxistandplaats bij Groningen CS, net als vanuit iedere locatie in de directe omgeving. Op die manier zijn we uw taxi in Groningen bij het station. In comfortabele personenauto’s voor maximaal 4 personen, net als in een taxibusje als u met meer personen reist.

Wilt u naar Schiphol of een andere luchthaven? Dan zorgen we er als taxi in Groningen voor dat u op tijd aankomt en u daarvoor de scherpe tarieven betaalt die u van ons kent.

Goedkope taxi in Groningen

Zoekt u een goedkope taxi in Groningen, vanaf het station of daar naartoe om de trein te halen? Wij komen op de afgesproken tijd naar u toe of staan netjes voor u klaar op bijvoorbeeld de taxistandplaats. Op die manier kunt u volledig vertrouwen op vlot en comfortabel vervoer, naar iedere gewenste bestemming in de omgeving. Bereken online uw ritprijs of bel naar nummer 050 555 5 555, dan plannen we de rit meteen voor u in.