Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi Groningen

Uw taxicentrale in Groningen

Een gezellig avondje uit in Groningen voor een concert, theatervoorstelling of gewoon een ouderwetse kroegentocht en wel zin in een borrel? Geniet volop van de avond en vermijd direct hoge parkeerkosten in het centrum. Taxi Walburg Groningen brengt je naar de plaats van bestemming, met een voordelig tarief speciaal voor horecapersoneel. Ik breng u vierentwintig uur per dag veilig thuis in mijn comfortabele Skoda Superb.

Uw eigen auto weer veilig thuis

Als een verjaardag of avondje uit onverwachts wel heel gezellig wordt en u niet meer kunt rijden, heeft Taxi Walburg een geschikte oplossing voor u. Wij bieden namelijk een dubbele chauffeursdienst aan. Een chauffeur rijdt uw gezelschap per taxi naar huis, een andere bestuurder zorgt ervoor dat uw auto weer netjes voor uw huis staat.

Grote groepen

Reist u met meer dan vier personen? Ook daarvoor kunt u terecht bij onze taxicentrale in Groningen. Handig als u met een groepje vrienden op stap bent of als u met de hele familie een lekker dagje uit gaat. Taxi Walburg staat klaar om jullie van en naar ieder uitstapje te vervoeren. Bel of mail mij voor de tarieven.