Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi Martini Ziekenhuis

Heeft u een afspraak in het Martini Ziekenhuis Groningen? Of komt u iemand opzoeken? Schakel Taxi Walburg in voor een taxi van en naar het Martini Ziekenhuis. We zijn zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar om u op elk gewenst moment van en naar het ziekenhuis te brengen. Voor optimaal comfort in onze taxi naar het Martini Ziekenhuis verzorgen we alleen privévervoer. U hoeft dus geen taxi te delen met andere klanten.

  • Privévervoer
  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar
  • Gratis oplaadpunt in de taxi
  • Taxi van en naar het Martini Ziekenhuis

Gebruik de ritprijsmodule voor het berekenen van de prijs. Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op.

Wordt mijn taxirit naar het Martini Ziekenhuis vergoed?

Als u een taxi inschakelt via Taxi Walburg van en naar het Martini Ziekenhuis voor medische behandelingen, vergoedt de verzekeraar in enkele gevallen de taxirit. Mensen met een chronische beperking, nierdialysepatiënten of cliënten die een chemokuur ondergaan kunnen bijvoorbeeld recht hebben op zo’n vergoeding. Om zeker te weten of uw rit vergoed wordt, raden we aan contact op te nemen met uw verzekeraar.

Hoeveel kost mijn taxirit naar het Martini Ziekenhuis?

De exacte ritprijs kunt u berekenen met onze ritprijstool. Heeft u nog vragen over de kosten? We beantwoorden deze graag telefonisch of via e-mail.

Comfortabel met de taxi

Onze chauffeurs doen er alles aan om uw taxirit zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Al onze taxi’s beschikken over een USB-aansluiting, waardoor u uw telefoon, tablet of laptop kunt opladen. Ideaal als u in de taxi nog even wilt werken of uw mailtjes wilt wegwerken onderweg van of naar het Martini Ziekenhuis in Groningen. Onze auto’s worden gedurende de dag schoongemaakt door onze chauffeurs, zodat u altijd in een schone taxi stapt. Gaat u met een groep van maximaal 8 personen naar het Martini Ziekenhuis in Groningen? Dan kunt u onze taxibus ‘reserveren.’

Taxi Martini Ziekenhuis: beschikbaar binnen en buiten Groningen

We rijden voornamelijk in en rondom Groningen, maar zijn ook inzetbaar voor langere ritten van en naar het Martini Ziekenhuis. Voor ritten buiten Groningen is het mogelijk een vast scherp tarief af te spreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Ons werkgebied en onze taxidiensten

Naast het inzetten van een taxi van en naar het Martini Ziekenhuis, rijden we naar vele andere ziekenhuizen, zoals het UMCG ziekenhuis. Ook kunt u ons inzetten voor ritten naar andere steden en locaties. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

Taxi Walburg verzorgt ook zakelijk taxivervoer.

Neem contact met ons op

Voor vragen, opmerkingen of informatie zijn we 24/7 bereikbaar via ons telefoonnummer en per e-mail.