Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Zakelijk taxivervoer Groningen

Altijd op tijd met ons zakelijk taxivervoer

Als drukbezet zakenman bent u vast constant onderweg naar afspraken. Met een overvolle agenda is het wel zo fijn als u daar op tijd aankomt. De auto is uitgerust met de laatste navigatiesoftware, voorzien van TMC-filevermijding voor een zo efficiënt mogelijke rit. Als u gebruik maakt van Taxi Walburg weet u zeker dat u nooit meer een afspraak mist.

Van alle gemakken voorzien

Taxi Walburg brengt u met plezier van deur tot deur zodat u in alle rust door kunt werken. Wij zorgen ervoor dat u relaxt op uw afspraak arriveert. Lees kalmpjes een krantje of maak gebruik van de oplaadpunten om uw telefoon, tablet of laptop op te laden.

De vervoerspartner voor uw zakenrelaties

Taxi Walburg haalt uw zakenrelatie met plezier op van het vliegveld. Spreekt uw zakenpartner geen Nederlands? Geen probleem. Onze chauffeurs spreken naast Nederlands ook prima Engels. Daarnaast kunt u Taxi Walburg ook inschakelen als uw zakenrelatie weer weggebracht moet worden. Maakt u vaak gebruik van zakelijk taxivervoer? Het is mogelijk om op rekening te rijden. U ontvangt dan overzichtelijke maandelijkse facturaties.