Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi Haren

Een gezellig avondje bij familie doorbrengen of lekker een dagje zeilen aan het Paterswoldsemeer? Geen probleem. Wij zijn uw vervoerder in Haren. Walburg brengt u van deur tot deur in een aangename Skoda Superb die van alle gemakken voorzien is. Bovendien hanteren wij een speciaal avondtarief voor horecapersoneel. Zo bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee.

Dubbele chauffeursdienst

Bent u op bezoek en is het erg gezellig? Verlaat het feestje dan niet vroegtijdig, maar schakel Walburg in. U kunt zo lekker een borreltje drinken en wij zorgen ervoor dat niet alleen u, maar ook uw auto weer ongeschonden thuis komt. Wij bieden namelijk een dubbele chauffeursdienst aan waarbij uw gezelschap in een auto naar huis gereden wordt en een andere bestuurder ervoor zorgt dat uw auto gewoon weer bij u op de stoep geparkeerd staat.

Meer dan vier personen

Wilt u meer dan vier personen per taxi vervoeren? Ook voor grotere groepen kunt u terecht bij Walburg. Wij brengen uw gezelschap met plezier veilig en comfortabel naar huis. Het maakt overigens niet uit of u overdag of ‘s nachts vervoer nodig heeft, want Walburg is vierentwintig uur per dag bereikbaar.

Grote groepen

Reist u met meer dan vier personen? Ook daarvoor kunt u terecht bij onze taxicentrale in Groningen. Handig als u met een groepje vrienden op stap bent of als u met de hele familie een lekker dagje uit gaat. Walburg staat klaar om jullie van en naar ieder uitstapje te vervoeren. Bel of mail mij voor de tarieven.