Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi Schiphol

Uw Schiphol taxi

Voor veel mensen betekent de reis naar Schiphol veel stress. Het vliegveld ligt nou eenmaal niet naast de deur. Het sjouwen met de koffers, de auto parkeren en dan hebben we het nog niet eens over het parkeergeld dat u moet betalen. Wordt u ook al moe bij de gedachte? Taxi Walburg neemt al uw zorgen graag uit handen. Wij brengen u van deur tot deur en zorg ervoor dat u niet hoeft te slepen met zware koffers.

Professioneel zakelijk vervoer

Komt uw zakenrelatie een paar dagen over? Taxi Walburg haalt hem met plezier op. Wij maken bij Schiphol gebruik van het handige meeting point waarmee we uw zakenpartner niet mis kunnen lopen. Daarnaast is onze taxi van alle gemakken voorzien, zodat er rustig doorgewerkt kan worden en u of uw zakenpartner op tijd op alle afspraken aankomt.

Gereduceerde tarieven

Voor het vervoer van en naar Schiphol hanteert Taxi Walburg scherpe vaste prijzen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien kunnen wij ook op basis van maandelijkse facturen werken zodat uw administratie geen rommeltje wordt.