Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Speciale taxitarieven Schiphol – Groningen

Taxi Walburg biedt last minute aanbiedingen aan met kortingen die oplopen tot 45%! Wij hanteren al zeer lage tarieven, echter kunt u nu nog meer profiteren van ons aanbod. Het komt voor dat een auto van ons bedrijf een enkele bestemming heeft, (alleen een heen of terugreis). U kunt hiervan profiteren!

Hieronder wordt onze agenda weergegeven. Wanneer er een last-minute aanbieding beschikbaar is, wordt dit hierin weergegeven. U ziet daarbij ook gelijk staan voor welke airport de aanbieding geldt. Wanneer u op de des gewenste aanbieding klikt, ziet u hier ook de tijden bij staan en de daarbij horende kortingen. De agenda wordt dagelijks bijgewerkt, vindt u vandaag geen aanbieding? Wellicht is die er morgen!

Er zitten geen addertjes onder het gras, het is zoals het is!

Wanneer u gebruik wenst te maken van één van onze last-minute aanbiedingen, verzoeken wij u dit telefonisch te reserveren en minimaal 24 uur van te voren!

Als u al een reservering heeft gemaakt bij ons, kunt u niet alsnog gebruik maken van de last-minute aanbieding, omdat de aanbieding wellicht betrekking heeft op uw rit!

Mochten u vragen resteren, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Prijsvermindering bij lange ritten

Moet u op tijd aankomen op het vliegveld Eelde of gaat u lekker een dagje naar Zwolle? Voor langere taxiritten biedt Taxi Walburg vervoer aan tegen een gereduceerd tarief. Bekijk hier een aantal van de vaste ritprijzen. Bij ons weet u zeker dat u snel en voordelig op de plek van bestemming aankomt.