Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi reserveren

Reserveer uw taxi in Groningen op elk moment van de dag. Wij brengen u van A naar B in een comfortabele en nette auto. In onze moderne auto met ervaren chauffeur bent u zeker van een rit met extra comfort en service zoals een oplaadmogelijkheid voor uw telefoon en een flesje water. Of u nu thuis wilt komen na een avondje stappen, uw vlucht moet halen op Schiphol of vervoer wilt naar het ziekenhuis, met Taxi Walburg Groningen komt u veilig op uw bestemming aan.

Reserveer uw ziekenvervoer

Wij halen en brengen u van en naar ieder ziekenhuis in Groningen. Wanneer u een dagelijkse of wekelijkse behandeling moet ondergaan in het ziekenhuis, maken wij een vaste prijsafspraak zodat u met een gerust gevoel in de taxi kunt stappen. Ook ziekenvervoer naar ziekenhuizen buiten Groningen is mogelijk. Geef dit van tevoren bij ons aan zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen.
Lees meer

Vliegveldservice reserveren

Door een taxi te pakken naar het vliegveld begint uw vakantie al vanaf het moment dat u in de taxi stapt. Ook wanneer er een zakenrelatie naar Nederland komt, is de vliegveldservice een zeer geschikte oplossing. Wanneer u drie maanden van tevoren boekt via ons webformulier, krijgt u ook nog eens € 25,- korting op een enkele reis van Groningen naar het vliegveld.
Lees meer

Uw zakelijke taxichauffeur reserveren

Onze taxi is van alle gemakken voorzien. De taxi is uitgerust met usb-poorten zodat uw telefoon, tablet of laptop in de auto altijd opgeladen is. Zo kunt u bijvoorbeeld de laatste voorbereidingen treffen voor een vergadering, zonder dat uw apparatuur uitvalt.

“Taxi Walburg heeft mij een aantal keren met collega’s top vervoerd. Prima communicatie vooraf, flexibel, prima chauffeur.” – Jan uit Groningen

Lees meer

Taxi in Groningen reserveren voor grote groepen

Wanneer u met meer dan vier personen in een taxi wilt reserveren, is dit geen probleem. Geef het tijdens het reserveren van de taxi aan, zodat wij u met passend vervoer kunnen ophalen. De taxi tarieven worden hier wel op aangepast.

Langeafstandsvervoer taxi Groningen

Naast korte taxiritten binnen Groningen verzorgen wij ook taxivervoer voor langere afstanden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van lange afstandsvervoer, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@taxiwalburg.nl, bellen naar 050 – 555 5555 of ons contactformulier invullen.

Taxi tarieven Groningen

Wij maken gebruik van een taximeter om de exacte prijs van de taxirit te berekenen. Deze meter combineert de gereden afstand met de bijbehorende ritprijs. Wij hanteren een aantal soorten tarieven:

Tariefsoort Starttarief Prijs per kilometer Prijs per minuut
Opstaptarief 2,95 2,15 0,36
Beltarief 1,90 1,80 0,30
Budgettarief 1,60 1,60 0,28

Neem contact op met Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel naar 050 – 555 5555.

[contact-form-7 id=”236″ title=”Contactformulier”]