Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Over Taxi Walburg Groningen

Taxi Walburg Groningen

Met Taxi Walburg Groningen bent u verzekerd van een luxe en comfortabele taxirit in Groningen en omgeving. Onze luxe taxi beschikt over plezierige extra’s zoals usb-poorten om uw tablet, laptop of telefoon op te laden. Met Taxi Walburg Groningen kiest u voor een goedkope taxi in Groningen en omstreken.

  • Al meer dan 8 jaar taxispecialist in Groningen
  • Een taxi die is uitgerust met pinautomaat
  • Voor zowel korte als lange ritten
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
  • 24/7 een taxi reserveren in Groningen
  • Taxi voorzien een usb-oplaadpunt

Taxivervoer Groningen

Taxi Walburg Groningen brengt u 24 uur per dag, 7 dagen per week veilig thuis in de comfortabele Skoda Superb. Of u nu een avondje uitgaat in Groningen of midden in het centrum werkt, met onze taxidienst komt u veilig thuis en op locatie. Wij hanteren daarnaast ook speciale tarieven voor horecapersoneel in Groningen zodat u na een nacht werken gemakkelijk thuiskomt.

Wij bieden dubbele chauffeursdiensten voor als u na een avondje stappen onverwachts toch niet meer de Bob kunt zijn. De ene chauffeur brengt u en uw gezelschap naar huis, terwijl een andere bestuurder erachteraan rijdt in uw eigen auto. Zo komt u veilig thuis en staat uw eigen auto ook weer voor uw huis.

Taxibusjes

Met onze taxibusjes vervoeren wij groepen van 5 tot maximaal 8 personen. De luxe taxibus is uitgerust met airconditioning, navigatiesysteem, voldoende bagageruimte en de mogelijkheid om uw telefoon op te laden. Reserveer uw taxibusje gemakkelijk online of bel naar 050 – 555 5555.

Klantervaringen met Taxi Walburg

Graag laten we onze klanten aan het woord over de ervaringen met Taxi Walburg Groningen.

Een paar keer heel vroeg opgehaald om vroeg met de trein te kunnen vertrekken. Zeer betrouwbaar. En voor een zeer prettige prijs.

Goede communicatie en geweldige service. De chauffeurs hebben veel geduld. Taxi Walburg in Groningen is een echte aanrader!

Taxi tarieven

De kosten voor een taxirit zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het starttarief, de afstand en de tijdsduur van de reis. Onze ritprijs wordt berekend volgens een geijkte taximeter. Aan het einde van de rit krijgt u een bon mee waarop u kunt zien hoe de kosten berekent, wie uw chauffeur was en waar u terecht kunt met eventuele klachten. De taxitarieven die wij hanteren, zijn:

Tariefsoort Starttarief Prijs per kilometer Prijs per minuut
Opstaptarief 2,95 2,15 0,36
Beltarief 1,90 1,80 0,30
Budgettarief 1,60 1,60 0,28

Voor een taxirit naar bijvoorbeeld Schiphol, Eemshaven of andere bestemmingen, biedt Taxi Walburg Groningen vaste ritprijzen aan. Deze tarieven zijn gebaseerd op een enkele reis met maximaal 4 personen.

Contactgegevens Taxi Walburg

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen
Tel: 050 – 555 5555
E-mail: info@taxiwalburg.nl
P- Nr: P-89367
KvK nr: 55316549

Neem contact met ons op

Samen nemen we de mogelijkheden door voor het bijpassende vervoer.

[contact-form-7 id=”100″ title=”Contactformulier homepage”]