Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi Groningen Schiphol

Als u op vakantie gaat met een vlucht vanaf Schiphol moet u uiteraard eerst op Schiphol zien te komen. Taxi Walburg Groningen verzorgt al ruim 10 jaar dagelijks het vervoer van mensen en bagage van Groningen en omgeving naar Schiphol Airport. We halen u inclusief alle bagage op, op een locatie naar keuze en zetten u voor de juiste vertrekhal af. Zodoende hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u met een gerust hart op reis.

  • 24/7 beschikbaar
  • Gratis oplaadpunt voor smartphones in de taxi
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
  • Taxi Groningen Schiphol vanaf € 235,-

Om uw ritprijs te berekenen en de taxi naar Schiphol te reserveren kunt u de ritprijsmodule op de pagina gebruiken, of contact met ons opnemen via 050 555 5 555 of info@taxiwalburg.nl.

Voordelen taxi van Groningen naar Schiphol

Met eigen vervoer of met het openbaar vervoer naar Schiphol vanuit Groningen en omgeving is vaak een hoop gedoe. Naast dat u zelf met de koffers moet sjouwen, moet u ook de auto tegen betaling op de luchthaven parkeren. Als u met een grote groep gaat, heeft u meerdere auto’s nodig. Met Taxi Walburg hoeft u alleen aan te geven hoe laat en waar we u en uw gezelschap moeten ophalen, wij verzorgen daarna de rest. In onze taxi’s en taxibussen zijn er voldoende usb-poorten, zodat u uw telefoon of tablet kunt opladen tijdens de rit.

Zakelijk vervoer van en naar Schiphol Airport

Taxi Walburg verzorgt ook voor de zakelijke reiziger het vervoer tussen Groningen en Schiphol. We hanteren standaard zeer scherpe tarieven voor de taxidienst en we hebben bovendien de mogelijkheid om te werken op basis van maandelijkse facturatie. Zodoende kunt u regelmatig gebruik maken van onze taxiservice, zonder dat de administratie onoverzichtelijk wordt.

Ontvangt u een zakelijke relatie uit het buitenland? Laat hem of haar ophalen vanaf Schiphol met de Engelstalige taxidienst van Taxi Walburg.

Speciaal luchthaventransport

Gaat u met de hele familie op vakantie en zoekt u luchthavenvervoer voor een grote groep? Of is er iemand aanwezig met een (opklapbare) rolstoel? Dat is geen enkel probleem. Taxi Walburg Groningen werkt samen met verschillende andere taxibedrijven, zodat wij u elke vorm van personenvervoer kunnen aanbieden. Neem voor vragen over speciaal vervoer contact met ons op. We werken graag met u samen om tot een passende oplossing te komen!