050 - 555 5 555

Ziekenhuis vervoer UMCG

Als u een afspraak in het ziekenhuis heeft, zorgt Taxi Walburg ervoor dat u ruimschoots op tijd komt. Ik kom u na uw behandeling ook weer met plezier ophalen om u weer veilig thuis te brengen. Ook rolstoelgebruikers kunnen bij Taxi Walburg terecht. Ik werk namelijk samen met diverse andere betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in rolstoelvervoer. 

Extra voordeel

Als 65-plusser geniet u van een speciale korting bij Taxi Walburg. U hoeft namelijk geen instaptarief te betalen waardoor u alleen de prijs per kilometer en voor de duur van de rit afrekent. Wilt u graag uw partner of een begeleider meenemen? Dat is uiteraard helemaal geen probleem. 

Heeft u recht op vergoeding?

In sommige gevallen keert uw verzekering een vergoeding uit voor de taxirit. Dit geldt vooral voor patiƫnten met een chronische ziekte of beperking of als u bijvoorbeeld een chemokuur krijgt of blind bent. Ga er nooit vanuit dat uw verzekeraar het vervoer vergoed, maar bel altijd eerst even om zeker te zijn.


Taxi Groningen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Boek nuTaxidiensten

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons