050 - 555 5 555

Ziekenvervoer Groningen

Taxi Walburg: voor al uw ziekenvervoer in Groningen

Wilt u op bezoek bij uw zieke familielid in het Martini ziekenhuis of heeft u zelf een behandel- of doktersafspraak bij het UMCG? Taxi Walburg zorgt ervoor dat u ruim op tijd en zonder stress arriveert. Als u wilt zullen wij u niet alleen brengen, maar ook weer ophalen. Moet u een heel eind reizen, bijvoorbeeld naar het AMC? Ook voor langere ritten kunt u ons met een gerust hart inschakelen. Voor retourritten en vervoer buiten Groningen is het mogelijk om een gunstige, vaste prijs af te spreken. 

Heeft u recht op vergoeding?

Voor sommige taxiritten heeft u recht op een compensatie van uw verzekeraar. Als u bijvoorbeeld regelmatig nierdialyse of oncologische behandelingen krijgt, heeft u kans dat uw verzekeraar het taxivervoer vergoedt. Neem contact op met uw verzekering om vast te stellen of u recht heeft op een compensatie. 


Taxi Groningen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Boek nuTaxidiensten

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons