050 - 555 5 555

Zakelijk taxivervoer Groningen

Altijd op tijd met ons zakelijk taxivervoer

Als drukbezet zakenman bent u vast constant onderweg naar afspraken. Met een overvolle agenda is het wel zo fijn als u daar op tijd aankomt. De auto is uitgerust met de laatste navigatiesoftware, voorzien van TMC-filevermijding voor een zo efficiënt mogelijke rit. Als u gebruik maakt van Taxi Walburg weet u zeker dat u nooit meer een afspraak mist.

Van alle gemakken voorzien

Taxi Walburg brengt u met plezier van deur tot deur zodat u in alle rust door kunt werken. Wij zorgen ervoor dat u relaxt op uw afspraak arriveert. Lees kalmpjes een krantje of maak gebruik van de tablet met gratis WiFi om bijvoorbeeld de laatste vluchtgegevens te checken. Tevens krijgt u een flesje mineraalwater aangeboden. De taxi is bovendien uitgerust met diverse USB-poorten voor het opladen van telefoons, tablets of laptops. 

De vervoerspartner voor uw zakenrelaties

Taxi Walburg haalt uw zakenrelatie met plezier op van het vliegveld. Spreekt uw zakenpartner geen Nederlands? Geen probleem. Onze chauffeurs spreken naast Nederlands ook prima Engels. Daarnaast kunt u Taxi Walburg ook inschakelen als uw zakenrelatie weer weggebracht moet worden. Maakt u vaak gebruik van zakelijk taxivervoer? Het is mogelijk om op rekening te rijden. U ontvangt dan overzichtelijke maandelijkse facturaties. 


Taxi Groningen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Boek nuTaxidiensten

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons