050 - 555 5 555

Taxi in Roden

Als u op zoek bent naar een Taxi in Roden, dan kunt u kiezen voor Walburg. Misschien wilt u graag een gezellig avondje hebben bij vrienden of in de stad, en wilt u zich laten vervoeren. Dit kan, want Walburg staat voor u klaar om dat allemaal voor u te regelen. Voor de langere afstanden gelden er bij ons vaste tarieven, als u daar meer over wilt weten kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u namelijk graag over onze mogelijkheden. Of dat u nu met twee personen of met zes personen een avondje weg wilt, wij beschikken over meerdere vervoersmiddelen, zodat wij u en uw gezelschap veilig kunnen vervoeren. Kiest u daarom ook voor een ons zodat u een leuke avond kunt beleven.

Grote groepen, veilig vervoer

Bij Walburg kunt u wanneer u een avondje uit wilt en geen vervoerszorgen wilt hebben, gebruik maken van de diensten van ons. Het kan ook zijn dat u al op een feestje bent en dat het erg laat wordt, omdat het zo gezellig is. Ook dan kunt u ons bellen en dan bieden wij u een dubbele chauffeursdienst aan. Een chauffeur brengt u met uw gezelschap naar huis en onze andere chauffeur zorgt ervoor dat uw auto veilig thuis wordt gebracht. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto en de veiligheid, want Walburg heeft overal aan gedacht. Een gezellige avond beleven, kan nu dankzij onze service.


Taxi Groningen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Boek nuTaxidiensten

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons