050 - 555 5 555

Op zoek naar een rit in Paterswolde? Geen zorgen, want Walburg staat voor u klaar. Of dat u nu een avondje uit eten gaat of uit wilt gaan, het gaat er om dat u weer veilig thuis kunt komen. Wij staan als centrale voor u klaar in Paterswolde en daarom horen wij het graag als wij u van dienst mogen zijn. Al veel mensen zijn u voorgegaan en zij hebben mogen ervaren wat onze voordelen zijn. Bent u de volgende? Wij houden ons aan de afspraak, u bent de klant en staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken en bieden u alle comfort die u zich maar wensen kunt.

Mogelijkheden voor Paterswolde

Met Walburg kunt u denken aan verschillende vervoersmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een afspraak hebben in het ziekenhuis, op vakantie willen gaan en vervoer zoeken naar het vliegveld, vrienden willen bezoeken of een gezellig avondje uit organiseren. Onze centrale staat voor u klaar om u op tijd op te halen en te zorgen dat u op tijd op de plaats van bestemming bent. Onze chauffeurs dragen uw bagage en daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. U profiteert alleen maar van de voordelen van ons als u hiervoor kiest. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij kunnen dan uw vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat u weet wat onze tarieven zijn. Wij van Walburg hopen u snel te mogen vervoeren. 


Taxi Groningen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Boek nuTaxidiensten

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons