050 - 555 5 555

Uw Schiphol taxi

Voor veel mensen betekent de reis naar Schiphol veel stress. Het vliegveld ligt nou eenmaal niet naast de deur. Het sjouwen met de koffers, de auto parkeren en dan hebben we het nog niet eens over het parkeergeld dat u moet betalen. Wordt u ook al moe bij de gedachte? Taxi Walburg neemt al uw zorgen graag uit handen. Wij brengen u van deur tot deur en zorg ervoor dat u niet hoeft te slepen met zware koffers. Tijdens de taxirit kunt u bovendien gebruik maken van de gratis WiFi om bijvoorbeeld de laatste vluchtgegevens te bekijken. 

Professioneel zakelijk vervoer

Komt uw zakenrelatie een paar dagen over? Taxi Walburg haalt hem met plezier op. Wij maken bij Schiphol gebruik van het handige meeting point waarmee we uw zakenpartner niet mis kunnen lopen. Daarnaast is onze taxi van alle gemakken voorzien, zodat er rustig doorgewerkt kan worden en u of uw zakenpartner op tijd op alle afspraken aankomt. 

Gereduceerde tarieven

Voor het vervoer van en naar Schiphol hanteert Taxi Walburg scherpe vaste prijzen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien kunnen wij ook op basis van maandelijkse facturen werken zodat uw administratie geen rommeltje wordt. 


Taxi Groningen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Boek nuTaxidiensten

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons