050 - 234 0333

Taxibusje in Groningen

Goedkoop met een busje van en naar de stad

Taxibusje in Groningen boeken? Wij brengen u goedkoop naar de stad en weer terug. Voor een ontspannen avondje uit of voor een gezellige rit terug naar huis met de hele groep. Met gratis Wifi aan boord, net als de mogelijkheid om uw smartphone op te laden.

We rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week van en naar Groningen-stad. Op die manier zijn we al 8 jaar de specialist in deze regio, beschikbaar in zowel Nederlands als in het Engels. Wij brengen u weer veilig thuis na een iets te gezellige verjaardag of rijden u naar de stad in een taxibusje waarin iedereen in één keer mee kan.

Goedkoop taxibusje

Een goedkoop taxibusje in Groningen boeken en op die manier naar de stad? Wij zijn uw taxi en zetten u af op de locatie die u wenst. Om de kroegentocht te kunnen starten, een borrel te gaan drinken of een ander avondje uit te vieren.

Voor scherpe tarieven, op basis waarvan u precies weet waar u aan toe bent. We rijden direct naar u toe en zorgen er met het taxibusje in Groningen voor dat iedereen een comfortabele plaats heeft. Goedkoop naar de stad of weer terug en op zoek naar vervoer? U kunt online uw taxi reserveren.

Taxi in Groningen-stad en omgeving

We zijn uw taxi naar de stad Groningen en weer terug, net als in de wijde omgeving. Vertel ons waar u naartoe wilt, dan zorgen wij voor een comfortabele rit daar naartoe. En weer terug, met de mogelijkheid om uw smartphone op te laden en Wifi aan boord.

Een goedkoop taxibusje in Groningen boeken om met heel de groep in één keer te kunnen vertrekken? U kunt online uw taxi reserveren.

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons