Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi Winschoten

Een heerlijk avondje uit of goed begin van de vakantie start met u geen zorgen hoeven te maken over het vervoer. Een ideale uitkomst in beide gevallen is de comfortabele en professionele taxiservice van Taxi Walburg. We verzorgen al jaren taxiritten van en naar Winschoten, naar volle tevredenheid van onze klanten. Tegen een gunstig tarief nemen we alle zorgen uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

  • 24/7 beschikbaar als taxi in Winschoten
  • Bereken eenvoudig de ritprijs vooraf
  • Speciale tarieven voor zakelijk vervoer en vaste bestemmingen
  • Luxe taxi’s en taxibussen

Als u interesse heeft in onze diensten kunt u zeer eenvoudig een taxirit reserveren. Vul de locatie in waar u opgehaald en afgezet wilt worden in en het aantal personen. Dan krijgt u direct de ritprijs te zien. Selecteer daarna de gewenste datum en het tijdstip dat we kunnen ophalen en voltooi uw reservering. Neem voor meer informatie over onze diensten telefonisch contact met ons op via 050 555 5 555 of stuur een mail naar info@taxiwalburg.nl.

Comfortabele taxiservice van en naar Winschoten

Bij Taxi Walburg doen we er alles aan om uw taxirit zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Onze taxi’s zijn dan ook standaard van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een oplaadpunt voor smartphones en tablets. Zo kunt u onderweg nog uw apparaten opladen. We rijden met een Skoda Superb of een taxibus bij grote groepen, zodat u altijd comfortabel kunt zitten.

Als u zelf met uw auto ergens naartoe bent gereden en niet meer terug mag rijden, omdat bijvoorbeeld een borrel toch erg gezellig is geworden, maak dan gebruik van onze dubbele chauffeursdienst. Eén chauffeur brengt u en uw gezelschap netjes thuis, terwijl de andere chauffeur uw auto voor de deur afzet.

Tarieven taxi van en naar Winschoten

We werken met vaste tarieven die u vooraf zelf kunt zien op de tarievenpagina. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan na een rit. Naast instap- en beltarieven hebben we voor bepaalde routes en langere afstanden een speciaal tarief. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van Groningen naar Schiphol. Deze kunt u ook zien op de tarievenpagina en bij het invullen van de ritmodule op deze pagina. Als u meer dan drie maanden voor de rit uw heen- en terugreis reserveert krijgt u nog eens extra korting op de ritprijs. Ook bieden we voor horecapersoneel dat vaak ’s avonds en ’s nachts moet reizen gunstigere tarieven. Wilt u hier meer informatie over hebben? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050 555 5 555 of stuur een mail naar info@taxiwalburg.nl. We staan u graag te woord.