050 - 234 0333

Taxi in Groningen stad: scherpe tarieven

Een taxi in Groningen boeken? Profiteer van scherpe tarieven voor een budget taxi. Betaal niet te veel, terwijl u heerlijk comfortabel naar uw bestemming rijdt. Bijvoorbeeld vanaf het station naar een adres in de stad, of precies andersom om uw trein te halen.

We zijn 24/7 beschikbaar, dus ook in het weekend en zelfs midden in de nacht. Zelf niet meer naar huis rijden? Boek een taxi in Groningen stad, na een avondje stappen of een gezellige avond met vrienden. Wij houden het goedkoop als een budget taxi, maar dan wel met het comfort van een fijne personenauto of zelfs een busje voor groepen.

Goedkoop met de taxi

Goedkoop met de taxi? Het tarief hangt uiteraard af van de rit die u wilt maken. Wij zorgen er als taxi in Groningen (https://www.taxiwalburg.nl/taxi-groningen/) in ieder geval voor dat we scherpe tarieven rekenen. Zowel binnen de stad als wanneer u daar buiten wilt gaan, bijvoorbeeld naar Bedum (https://www.taxiwalburg.nl/taxi-bedum/).

Bovendien kunt u rekenen op een paar handige gratis services. Wat dacht u bijvoorbeeld van gratis Wifi om anderen te laten weten waar u bent of nog even het nieuws door te bladeren? En is uw telefoon bijna leeg? Geen probleem, er is standaard een oplaadpunt voor smartphones beschikbaar.

Al 8 jaar de taxispecialist in Groningen

We zijn op die manier al 8 jaar de specialist als taxi in Groningen stad. Goedkoop en als een budget taxi, maar dan met de luxe en het comfort van een personenwagen of zelfs een busje. Op die manier bieden we alles waar u naar zoekt, voor een scherp tarief. Vanuit de stad naar een plaats in de omgeving of precies andersom om een avondje uit te gaan.

Direct een taxi in Groningen stad reserveren? Dat kan, door online de ritprijs te berekenen of te bellen met 050 555 5 555. Wij plannen de rit dan zo snel mogelijk voor u in.

 

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons