Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi Hoogezand

Voor iedereen die graag een dagje uit wil in bijvoorbeeld Groningen of op vakantie gaat en niet zelf wil stressen over het verkeer en de koffers, staat Taxi Walburg dag en nacht klaar. We zijn al meer dan 8 jaar hét taxibedrijf uit Groningen en zijn beschikbaar voor een taxi van en naar Hoogezand, tegen gunstige tarieven.

  • Taxi Hoogezand tot groepen van 8 personen
  • Comfortabel vervoer van deur tot deur
  • Smartphone oplaadpunten aanwezig in alle taxi´s
  • Speciale regelingen voor lange afstanden en zakelijk vervoer

Wilt u een taxirit reserveren? Bereken vooraf de ritprijs met de ritmodule op deze pagina. Daarnaast kunt u voor meer informatie bellen naar 050 555 5 555 of een mail sturen naar info@taxiwalburg.nl. We staan u graag te woord.

Comfortabel van en naar Hoogezand met Taxi Walburg

Als u met Taxi Walburg reist weet u zeker dat de rit comfortabel en goed verloopt. Al onze taxi´s bevatten een USB-poort, zodat u uw smartphone kunt opladen. Daarnaast kunt u gebruik maken van gratis WiFi in de taxi. Ideaal voor als u het laatste nieuws wil checken, zoals vluchtinformatie of het weer. Daarnaast zijn al onze chauffeurs getraind en hebben ze jaren ervaring met het zorgvuldig vervoeren van passagiers. Naast de comfortabele Skoda Superb hebben we taxibussen die van dezelfde gemakken voorzien zijn en uw gezelschap tot 8 personen naar de plaats van bestemming brengt.

Tarieven taxi Hoogezand

Bij Taxi Walburg zijn we heel transparant over onze tarieven. U kunt precies zien hoeveel we rekenen per kilometer en minuut. Voor langere afstanden en ritten naar vliegvelden hebben we vaste prijzen. De prijzen kunt u eenvoudig berekenen door gebruik te maken van de ritmodule op de pagina. Tevens hebben we last-minute aanbiedingen en speciale tarieven voor horecapersoneel die regelmatig ’s avonds laat of ’s nachts vervoer nodig hebben. Neem voor meer informatie contact met ons op. Stuur een mail naar info@taxiwalburg.nl of bel naar 050 555 5 555.

Zakelijk vervoer

Heeft u regelmatig vervoer nodig voor uw bedrijf, om bijvoorbeeld zakelijke relaties op te halen en te brengen? Ook dan kunt u bij ons terecht en helpen we u graag. Onze taxichauffeurs spreken uitstekend Nederlands en Engels en zorgen ervoor dat u in de taxi goed kunt werken. Daarnaast werken we voor zakelijke klanten op factuurbasis. Zo krijgt u eens per maand een overzicht van alle zakelijke ritten met de bijbehorende kosten.