050 - 555 5 555

Vliegveldservice Groningen

Comfortabel naar Schiphol of een ander vliegveld

Zijn de koffers gepakt voor een welverdiend weekje weg naar een tropische bestemming? Of gaat u er een paar daagjes tussenuit? Taxi Walburg Groningen zorgt ervoor dat uw vakantie al begint vanaf het moment dat u in de auto stapt. Niets met koffers slepen of uw auto tegen een gepeperd tarief op het vliegveld laten overnachten. Ik zet u pal voor de deur af en help u uiteraard met alle bagage. Als u bovendien drie maanden van tevoren via ons webformulier boekt, krijgt u vijfentwintig euro korting op een enkele reis! 

Check uw vluchtinformatie in de auto

Nog even dubbelchecken hoe laat u vliegt en bekijken of er geen vertraging is? Geen probleem. Taxi Walburg Groningen is uitgerust met gratis WiFi. Zo blijft u van alle actualiteiten op de hoogte. Ik vind het belangrijk dat uw reis zo comfortabel mogelijk is. Er ligt dan ook standaard een flesje mineraalwater en de krant van die dag voor u klaar. Zo kunt u lekker ontspannen op weg naar het vliegveld!

Snel van uw bedrijf naar het vliegveld

Komt er een zakenrelatie over of gaat u zelf op zakenreis? Taxi Walburg Groningen staat dag en nacht voor u klaar om u van en naar het vliegveld te brengen. De auto is uitgerust met de nieuwste navigatiesoftware met TMC-filevermijding. Dankzij de aanwezige WiFi kunt u in de taxi gewoon doorwerken. Bovendien maken wij op de luchthaven Schiphol gebruik van het zogenaamde Meeting Point. Zo weet u zeker dat wij elkaar of uw zakenrelatie nooit mislopen.  

Speciaal luchthaventransport

Gaat u gezellig met de hele familie op vakantie en zoekt u luchthavenvervoer voor een grote groep? Is er iemand aanwezig met een rolstoel? Dat is geen enkel probleem. Taxi Walburg Groningen werkt samen met verschillende andere taxibedrijven, zodat wij u elke vorm van personenvervoer kunnen aanbieden. 


Taxi Groningen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Boek nuTaxidiensten

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons