050 - 555 5 555

 

Taxi Groningen - Bremen: snel naar de airport in Duitsland


Een taxi van Groningen naar Bremen Airport of terug? Goedkope luchthaven taxi’s voor een vaste prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij brengen u comfortabel naar het vliegveld.

Voorkom gesleep met uw koffers en een gepeperd tarief om uw auto te mogen parkeren. Gewoon door de deur van de vertrekhal afgezet en bij terugkomst weer netjes opgehaald. Met gratis Wifi aan boord, om de vluchtinformatie te kunnen controleren, zodat we u op de juiste plek kunnen afzetten om meteen te kunnen inchecken.


Groningen - Bremen en terug

We zijn uw taxi van Groningen naar Bremen en weer terug. Naar de Airport, waar we u ruim op tijd zullen afzetten om ontspannen door te kunnen reizen. De ideale keuze voor de luchthavens Schiphol , Eelde  en andere bestemmingen in de omgeving.

Bekijk onze scherpe taxi tarieven en reserveer uw luchthavenvervoer, zodat u daar geen omkijken naar heeft. En heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een busje naar Bremen Airport of bent u benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.


Taxi vanaf Groningen naar de luchthaven

We zijn uw taxi van Groningen naar de luchthaven, zowel als u naar Bremen Airport wilt als wanneer het gaat om Schiphol of een andere luchthaven. U kunt online een taxi reserveren, waarna we u zo snel mogelijk de bevestiging toesturen.

Reserveer meteen online en verzeker u van een comfortabele rit naar de luchthaven. Ruim op tijd, met Wifi aan boord en natuurlijk voor een vaste scherpe prijs. Geen zorgen, want wij staan ook weer voor u klaar bij terugkomst op de luchthaven.


Taxi Groningen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Boek nuTaxidiensten

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons