050 - 555 5 555

Taxi Groningen Airport

Als u lekker een weekje de zon opzoekt is het wel zo fijn als de vakantie al begint vanaf het moment dat u de voordeur dichtdoet. Taxi Walburg brengt u comfortabel en snel naar het vliegveld. Bent u slecht ter been? Geen probleem. U wordt pal voor de deur afgezet en hoeft niet met zware bagage te sjouwen. Vergeten online in te checken? Wees niet bang. U kunt gewoon gebruik maken van de tablet met WiFi in de taxi.

Uw vervoerspartner voor zaken

Nog even rustig een krantje lezen of alvast aan uw werk beginnen? Het kan allemaal in mijn comfortabele auto. U krijgt standaard een flesje mineraal water en u kunt onbeperkt gebruik maken van de tablet met WiFi. Liever met uw eigen laptop werken? Door de aanwezige USB-poorten hoeft u er nooit bang voor te zijn dat uw mobiele apparatuur leeg is voordat u op het vliegveld bent. 

Snel en efficiƫnt van deur tot deur

De auto is uitgerust met een hypermodern navigatiesysteem wat altijd de snelste route berekent en eventuele files moeiteloos weet te omzeilen. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd ruim op tijd op het vliegveld aankomt. 


Taxi Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Taxi Groningen
Luchthaventransport
Taxi Eemshaven
Zakelijk Taxivervoer
Ziekenvervoer Groningen

Taxikosten
Acties
Contact

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

BOEK NU


Werkgebied

Taxi reserveren

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

24/7 bereikbaar


Volg ons