050 - 555 5 555

Taxi Eemshaven

Taxi Eemshaven service

Heeft u vervoer van of naar de haven nodig? Taxi Walburg brengt u op elke gewenste locatie in Nederland of daarbuiten. Onze breng-, wissel- en ophaalservice vervoert uw personeel of zakenrelatie tegen een lage prijs van en naar de Eemshaven. Taxi Walburg wordt vaak ingezet voor het transporteren voor de bemanning van diverse schepen. Populaire locaties zijn Schiphol, het treinstation of de Grote Markt in Groningen, maar u kunt ook bij ons terecht als u een afspraak heeft bij de dokter of de douane. 

Maandelijks factureren

Hebt u een taxi naar de Eemshaven nodig voor een zakenrelatie die overkomt voor een paar dagen? Laat het ophalen en brengen gerust over aan Taxi Walburg. Als uw bedrijf op regelmatige basis gebruik wilt maken van onze taxidiensten is het ook mogelijk om te werken op maandelijkse factuurbasis. Zo weet u altijd zeker dat alles tot in de puntjes is geregeld en bespaart u zich een hoop administratiewerkzaamheden.

Vervoer naar de veerboot in Borkum

Staat er een weekendje op het mooie Waddeneiland Borkum op de planning? Taxi Walburg zorgt voor zorgeloos vervoer. Wij zetten u af voor de veerboot-terminal, dus u bent verzekerd dat u de boot nooit mist. Voor vakantiegangers die ook weer opgehaald willen worden, hebben we daarnaast een mooie deal: als u direct een retour boekt, halen we u voor een zeer scherp vast bedrag weer op. 


Taxi Groningen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Boek nuTaxidiensten

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons