Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi in Eelde

Als u op vakantie gaat is het fijn als de vakantie al begint op het moment dat u thuis vertrekt. Boek een rit naar Eelde om helemaal relaxt en op tijd aan te komen op de luchthaven. Zeker fijn wanneer u bijvoorbeeld wat minder goed te been bent, want wij zetten u pal voor de deur af. Bovendien hoeft u niet te slepen met koffers of moeilijk te doen om een parkeerplaats te vinden. Taxi Walburg neemt u al uw zorgen uit handen en staat vierentwintig uur per dag voor u klaar.

Vervoer voor al uw zakenrelaties

Moet uw zakenrelatie opgehaald of weggebracht worden naar het vliegveld Eelde? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw zakenpartner van alle gemakken voorzien is in onze comfortabele auto’s. Deze zijn onder meer uitgerust met warmteregulering en USB-aansluitingen om uw mobiele apparatuur mee op te laden. Dit alles om de reis zo comfortabel mogelijk te maken zodat u of uw zakenpartner in alle rust door kan werken.

Vaste tarieven

Voor de langere afstanden hanteert Walburg vaste tarieven. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen zin in een rommelige administratie? Wij werken indien gewenst ook met een maandfactuur waarop al uw zakelijke ritten overzichtelijk op een rij staan.

Taxi in Eelde : 24/7 bereikbaar

In Eelde en in de omgeving van Eelde zijn we 24/7 bereikbaar voor het boeken van een taxirit. Neem contact met ons op en maak een afspraak, dan staan we op tijd voor u klaar op de gewenste bestemming in Eelde.