050 - 555 5 555

Als u op vakantie gaat is het fijn als de vakantie al begint op het moment dat u thuis vertrekt. Boek een rit naar Eelde om helemaal relaxt en op tijd aan te komen op de luchthaven. Zeker fijn wanneer u bijvoorbeeld wat minder goed te been bent, want ik zet u pal voor de deur af. Bovendien hoeft u niet te slepen met koffers of moeilijk te doen om een parkeerplaats te vinden. Walburg neemt u al uw zorgen uit handen en staat vierentwintig uur per dag voor u klaar. 

Taxi Eelde

Vervoer voor al uw zakenrelaties

Moet uw zakenrelatie opgehaald of weggebracht worden naar het vliegveld Eelde? Geen probleem. Ik zorg ervoor dat uw zakenpartner van alle gemakken voorzien is in mijn comfortabele auto. Deze is onder meer uitgerust met een tablet met WiFi, USB-aansluitingen om uw mobiele apparatuur mee op te laden en warmteregulering. Dit alles om de reis zo comfortabel mogelijk te maken zodat u of uw zakenpartner in alle rust door kan werken. 

Vaste tarieven

Voor de langere afstanden hanteert Walburg vaste tarieven. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen zin in een rommelige administratie? Wij werken indien gewenst ook met een maandfactuur waarop al uw zakelijke ritten overzichtelijk op een rij staan. 


Taxi Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Taxi Groningen
Luchthaventransport
Taxi Eemshaven
Zakelijk Taxivervoer
Ziekenvervoer Groningen

Taxikosten
Acties
Contact

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

BOEK NU


Werkgebied

Taxi reserveren

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

24/7 bereikbaar


Volg ons