050 - 555 5 555

Taxi Eelde

Als u op vakantie gaat is het fijn als de vakantie al begint op het moment dat u thuis vertrekt. Boek een rit naar Eelde om helemaal relaxt en op tijd aan te komen op de luchthaven. Zeker fijn wanneer u bijvoorbeeld wat minder goed te been bent, want wij zetten u pal voor de deur af. Bovendien hoeft u niet te slepen met koffers of moeilijk te doen om een parkeerplaats te vinden. Taxi Walburg neemt u al uw zorgen uit handen en staat vierentwintig uur per dag voor u klaar. 

Taxi Eelde

Vervoer voor al uw zakenrelaties

Moet uw zakenrelatie opgehaald of weggebracht worden naar het vliegveld Eelde? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw zakenpartner van alle gemakken voorzien is in onze comfortabele auto's. Deze zijn onder meer uitgerust met een tablet met WiFi, USB-aansluitingen om uw mobiele apparatuur mee op te laden en warmteregulering. Dit alles om de reis zo comfortabel mogelijk te maken zodat u of uw zakenpartner in alle rust door kan werken. 

Vaste tarieven

Voor de langere afstanden hanteert Walburg vaste tarieven. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen zin in een rommelige administratie? Wij werken indien gewenst ook met een maandfactuur waarop al uw zakelijke ritten overzichtelijk op een rij staan. 


Taxi Groningen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

  • Gratis WiFi en oplaadpunt voor smartphones
  • 24/7 beschikbaar
  • Al 8 jaar dé taxispecialist van Groningen
  • Nederlands- en Engelstalige taxiservice
Boek nuTaxidiensten

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons