Taxi Walburg in Groningen

Download onze app:

Taxi Delfzijl

Als u naar het vliegveld moet voor een vakantie of u wilt een avond uit zonder dat uzelf of iemand in uw gezelschap zich zorgen hoeft te maken over wie de bob is, is een taxiservice ideaal. Taxi Walburg is al jaren hét taxibedrijf in de provincie Groningen en is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar in Delfzijl om u te halen en te brengen. We nemen al uw zorgen uit handen en zorgen dat u na een comfortabele rit op de plaats van bestemming aankomt.

  • Taxiservice Delfzijl voor een scherpe prijs
  • Comfortabele Skoda Superb of taxibus voor grotere groepen
  • USB-aansluiting aanwezig in alle taxi’s
  • Ook zakelijk vervoer mogelijk

Wilt u een taxi reserveren? Bereken dan de ritprijs eenvoudig vooraf met onze handige ritmodule en reserveer direct. Mocht u meer informatie willen of vragen hebben dan zijn we bereikbaar via 050 555 5 555 en info@taxiwalburg.nl.

Comfortabel vervoer met Taxi Walburg

We doen er alles aan om u een prettige rit te verzorgen. Zo zijn al onze taxi’s standaard uitgerust met een USB-aansluiting, zodat u uw smartphone of andere apparaten tijdens de rit kunt opladen. Daarnaast hebben we altijd een fles mineraalwater in de taxi en zijn onze auto’s schoon en comfortabel. Dit geld ook voor onze taxibussen. Ideaal voor als u met een groter gezelschap reist (tot 8 personen).

Gunstige tarieven voor een taxi in Delfzijl

Bij Taxi Walburg werken we met vaste tarieven voor langere afstanden. Zo brengen we u al vanaf Delfzijl naar Schiphol voor € 215,-. Deze tarieven kunt u direct zien als u de ritmodule op de pagina gebruikt en op de tarievenpagina. Daarbij krijgt u ook nog eens korting als u langer dan drie maanden van tevoren uw rit boekt. Mocht u in de horeca werken en dus vaak ’s avonds laat of ’s nachts vervoer nodig hebben, dan hebben we daar ook speciale tarieven voor. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@taxiwalburg.nl.

Zakelijk vervoer van en naar Delfzijl

U kunt tevens bij Taxi Walburg terecht voor zakelijke ritten. Als u regelmatig van en naar Delfzijl moet of u moet regelmatig vervoer regelen voor zakenrelaties, voorzien wij u graag in die behoefte. Wij kunnen regelmatige opdrachten aannemen en werken indien gewenst op factuurbasis. Dan ontvangt u maandelijks na afloop een factuur met een helder overzicht van de gemaakte kosten per zakelijke rit. Dit is wel zo prettig voor uw administratie.