050 - 234 0333

 

Taxi Bedum - Groningen

Met de taxi naar Bedum vanuit Groningen? We rijden in circa 15 minuten over de N370, de N46 en de N994 of precies andersom. Onze chauffeurs kennen de weg en zorgen ervoor dat jullie een avondje uit kunnen in Groningen of aan de andere kant juist weer snel en veilig thuiskomen.

We zijn uw taxi in Noord Nederland, zowel in Groningen als in Bedum en de andere plaatsen in de directe omgeving. Voor een scherpe prijs en 24/7 beschikbaar, om op ieder moment van de dag en nacht eenvoudig een taxi te kunnen boeken.

Taxi noord Groningen : ervaring in de regio

We hebben als taxi voor Noord Nederland veel ervaring in de regio. We kennen plaatsen als Bedum en natuurlijk Groningen, net als de andere plaatsen in de buurt. Wilt u vanuit daar naar het station (https://www.taxiwalburg.nl/taxi-groningen-station/), naar het gezelligste deel van de stad of naar een andere bestemming? Wij brengen u er naartoe in een personenauto voor 4 personen of in een busje als u met meerdere personen reist.

Onderweg heeft u de beschikking over gratis Wifi en is er een oplaadpunt voor smartphones beschikbaar. Op die manier maken we het u graag zo comfortabel mogelijk, als u een taxi van of naar Bedum boekt.

24/7 beschikbaar: taxi van en naar Bedum

Binnenkort van Bedum naar Groningen of andersom en daarvoor een taxi nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar. Ook in het weekend en midden in de nacht. Ga een avondje stappen in Groningen en laat jullie thuisbrengen. Of precies andersom, als taxi van Benum naar Groningen. Bereken online de ritprijs of bel met 050 555 5 555, dan plannen we de rit zo snel mogelijk in.

Taxi Groningen

Taxi Walburg Groningen

Wilt u een taxirit in Groningen boeken, meer informatie over onze tarieven of heeft u onverhoopt een klacht te melden? Neemt u dan contact op via het onderstaande contactformulier of geef een belletje op 050 - 555 5 555 

Contact opnemen

Taxi Walburg
Helper Kerkstraat 11-6
9722 ES Groningen

Bel 050 - 555 5 555 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.


Volg ons